Patxi Leiva genera 'endorfines' a Encamp

El cantautor actua en el marc del cicle 'Encamp en clau de llum'

La gira ' Endorfinas' de Patxi Leiva ha fet aquest dijous al vespre parada a Encamp, en el marc del cicle ' Encamp en clau de llum'. La plaça Sant Miquel ha estat l'escenari escollit perquè l'artista hagi ofert al públic assistent les seves cançons carregades d'energia i amb les quals el cantautor ha volgut arrencar somriures i fer passar una bona estona en un moment complicat com l'actual.

Leiva no només ha tocat peces del seu repertori personal sinó que també ha volgut oferir al públic alguna versió, tot plegat perquè la gent pogués " interactuar" i deixés de banda els problemes, tot passant una estona "més lleugera i amb un ànim més positiu" en un moment en què "tot és molt seriós".

L'artista ha agraït que institucions com el comú d'Encamp optin pels artistes el país, ja que ha recordat que s'han de guanyar la vida, i a més poden aprofitar aquestes iniciatives per mostrar allò que estan fent. A més, creu que és una bona manera "de fer país" i apostar "pel producte de proximitat".

La propera cita de l''Encamp en clau de llum 'serà l'actuació d' Inma Ortiz i Guillermo Cides dijous 13 d'agost a l'església de Sant Romà. Cal recordar que el cicle porta diferents actuacions a punts emblemàtics tant d'Encamp com del Pas de la Casa.