Publicitat
Publicitat

'Perill...Públic' arriba a la Massana el 12 i 13 de febrer

Lapsus Teatre va estrenar aquesta obra el passat mes de novembre a Encamp

Lapsus Teatre interpretarà de nou l'obra 'Perill...Públic', en aquesta ocasió al Teatre de les Fontetes a la Massana. Gairebé 450 persones van veure aquesta comèdia de Fréderic Sabrou durant la seva estrena a la sala La Valireta d'Encamp, el passat mes de novembre.

'Perill...Públic' conta la història d'un grup de teatre professional que, acostumats a no omplir la sala, un dia aconsegueixen vendre totes les localitats del teatre i casualment tot el públic pertany a un grup d'extrema dreta. A partir d'aquí els actors es plantejaran si actuar com cada dia o, en canvi, negar-s'hi.

Aquesta obra, interpretada per Joan Sans, Sito Adrán, Mercè Rosas, Cristina Gavaldà i Marcos Rodriguez, està dirigida per Xavi Fernández i traduïda i adaptada pel propi director i l'actor Joan Sans. Les entrades ja estan a la venda al preu de 8 euros amb un descompte del 50% amb carnet jove i es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de la Massana i a la pàgina web de MoraBanc.

La consellera de Cultura del Comú de la Massana, Jael Pozo, s'ha mostrat il·lusionada que aquesta obra s'interpreti a la parròquia "donem el tret de sortida a la campanya electoral amb aquesta comèdia que farà reflexionar al públic perquè posarà en relleu situacions que poden arribar a passar".

La consellera de Cultura de la Massana ha explicat que pretenen donar cabuda a totes les companyies de teatre amateur del país, "volem que el Teatre de les Fontetes estigui obert els 365 dies de l'any perquè volem contribuir a donar sortida al talent del país". A més, Pozo no ha descartat una temporada de teatre nacional perquè assegura, "tenim qualitat per fer-ho".

Per la seva banda, els membres de Lapsus Teatre han volgut convidar tothom a assistir el cap de setmana del 12 i 13 de febrer a les 21.30 hores al Teatre de les Fontetes de la Massana per "divertir-se i fer una bona reflexió", ha clos Sito Adrán, un dels actors de l'obra.