Presenten el primer llibre d'Antoni Morell després de la seva mort

'De la governança d'un país' recull la carta oberta que fa a Antoni Fiter reflexionant sobre l'Andorra d'abans i ara

El vestíbul del Consell General ha viscut aquest dimarts al vespre la presentació del primer llibre d'Antoni Morell després de la seva mort que porta el títol de 'De la governança d'un país'. Una publicació que és una carta oberta de Morell a Antoni Fiter i Rossell reflexionant sobre l'Andorra d'abans i l'actual.

Durant la presentació, la síndica general, Roser Suñé, ha mostrat el seu record per l'escriptor i advocat, com ho han fet la resta d'integrants de la taula principal com Joan Massa, Josep Dallerès i Joan Gabriel,  i amb presència del cap de Govern, Xavier Espot, i les ministres de Cultura i Esports i Educació, Sílvia Riva i Ester Vilarrubla, respectivament, i nombrosos consellers generals i consellers comunals.

El llibre ' De la governança d'un país' escrit per Morell reflexiona sobre la realitat present del Principat d'Andorra. En format carta, Morell parla sense embuts sobre la governança de l'Andorra actual i de l'evolució i els canvis que ha viscut el Principat en les darreres èpoques. De l'editorial Anem editors, el llibre es ven a un preu de 17 euros.