Publicitat
Publicitat

Primeres imatges del rodatge a Andorra de la sèrie 'Félix'

La nova producció de Cesc Gay ha iniciat la gravació en diferents localitzacions de muntanya amb paisatges completament nevats

La sèrie del canal Movistar+ 'Félix', dirigida per Cesc Gay, ha iniciat aquest dilluns la seva tercera setmana de gravació a Andorra, i coincidint amb aquest fet ha donat a conèixer les primeres imatges del rodatge, que es desenvolupa en diferents localitzacions d'Andorra la Vella, Ordino, Canillo, Sorteny, Encamp, la Massana i les Salines. De fet, dels cinc mesos de rodatge previstos, onze setmanes són en localitzacions andorranes, i les primeres fotografies que s'han difós mostren el rodatge de diferents escenes del seu protagonista, Leonardo Sbaraglia, en paratges de muntanya nevats. En una d'elles se'l pot veure conversant amb dos caçadors, i també es poden apreciar moments de tensió amb el protagonista ferit i amb d'altres actors mostrant les seves armes.

L'argument de la sèrie gira entorn al personatge de Félix (Sbaraglia), que arriba a Andorra en assabentar-se que una exparella havia tingut un fill seu i mai havia trobat el moment de dir-li. Responsable i bona persona, no dubta a deixar-ho tot per a instal·lar-se en aquest país a exercir de pare. I malgrat aquest pas, no té la força necessària per sincerar-se amb el seu fill de 5 anys, que creu que és un amic de la seva mare.

Mentre fa classes de literatura a l’institut en aquest món "tranquil i fascinant" per a un escriptor en crisi, Félix comença a donar forma a una nova novel·la. La realitat i la ficció s’alimenten i l’empenyen en la necessitat de seguir desentranyant el misteri: trobar la Júlia, una dona d’origen asiàtic a qui gairebé no coneix però de qui s’ha enamorat. Aquest és el motor del seu impuls creatiu.

‘Félix’, que està previst que s'estreni el 2018, és la història d’una recerca. Un 'thriller' romàntic ple d’humor i misteri dirigit per Cesc Gay (‘Truman’) que transcorre durant deu dies d’acció "en què res és el que sembla i tot és possible".