Prop d'un miler de persones gaudeixen dels Vespres d'estiu lauredians

A l'agost s'han superat els 400 espectadors

Els Vespres d’estiu del mes d’agost, integrats per cinc sessions de 'Llegendes misterioses sota la llum de la lluna' i dues de 'Museu i música', finalitzen amb un balanç que ha aconseguit superar els 400 assistents, segons informa el comú de Sant Julià de Lòria aquest dimecres en un comunicat. Entre juliol i agost, gairebé un miler de persones han gaudit dels Vespres d’estiu.

Un total de 200 persones han compartit les vetllades dels divendres amb l’Assumpta Mercader i les seves històries acompanyades per la música del grup Pardals. La majoria, 137, ha estat gent del país i la resta turistes atrets per les llegendes d’arrel andorrana. En gairebé totes les sessions s’ha penjat el cartell de complet. Aquesta edició, les 'Llegendes' han passat a ser una activitat itinerant pels carrers de la parròquia i se n’ha incorporat una de nova.

Pel que als Vespres de 'Museu i música', en col·laboració amb el Museu del Tabac, han aplegat 204 visitants. Dues propostes que han consistit en un vespre de portes obertes a l’exposició permanent al Museu del Tabac, la visita guiada a l’exposició temporal 'Hiperrealisme' i un concert. Al primer concert, del quartet l’Ensemble Ad Libitum, hi van prendre part 135 assistents, que van poder escoltar peces d’Abba, The Beatles, Lehonard Cohen i Coldplay adaptades al quartet de corda. El segon concert, a càrrec de Míriam Manubens al piano i Efrem Roca al saxo, va acollir prop de 70 persones. Es van haver de limitar les places ja que el mal temps va obligar a traslladar-lo a l’interior del museu. El duet va oferir peces de Pizzola i Bach, entre d’altres.