'Prostitución', de l'ENA, arriba a l'escenari del Teatro Español

L'obra, en la qual participen Alfons Casal i Hèctor Mas, arribarà al novembre a Sant Julià de Lòria

Arriba als escenaris madrilenys ' Prostitución', una obra dirigida per Andrés Lima (Premio Nacional de Teatro 2019), i corproduïda per Check-In Producciones, Teatro Español, Escena Nacional d’Andorra (ENA), Molinos de Papel, Asuntos Culturales i Mama Floriana.

L'obra és fruit d'un any de treball d’investigació sobre el tema de la prostitució. Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste se submergeixen en un món ple de controvèrsies en aquest espectacle teatral, musical i documental, que també compta amb Laia Vallès incorporant la música en directe, i que beu, a nivell formal, del teatre de cabaret.

L’obra s’estrena al Teatro Español de Madrid aquest divendres i estarà en cartellera fins el 23 de febrer. L’espectacle ha tancat una gira de més de 30 actuacions durant aquest any, que recorrerà tot l’estat espanyol i Andorra.

L’Escena Nacional d’Andorra, com a coproductora, incorpora a l’equip artístic, a petició de la companyia, a Alfons Casal com a ajudant de direcció i a Hèctor Mas en la producció executiva, que han format part del projecte des dels tallers de creació al mes de juny, setembre i novembre, previs als assajos de dos mesos a Madrid. L’obra s’estrenarà a l’ Auditori Claror el novembre de 2020.

  • Etiquetes