Quim Salvat guanya el 14è Premi Carles Sabater

El cantant andorrà, juntament amb el grup Paper de Plàstic, el segon classificat, actuaran al festival Colors de Música d'Escaldes-Engordany

El Centre de la Cultura Catalana d'Andorra ha donat a conèixer, aquest dilluns, el veredicte del 14è Premi Carles Sabater, que premia la millor lletra de cançó en català de l'any. Enguany la cançó guanyadora ha estat 'Gràcies', del cantant andorrà Quim Salvat. La segona classificada ha estat 'Mosques', del grup barceloní Paper de Plàstic.

Els dos guanyadors faran el seu concert i rebran el premi aquest estiu, durant la celebració del festival Colors de Música d'Escaldes-Engordany, en dates a determinar.

Quim Salvat (La Selva del Camp, 1980) ha explicat que  'Gràcies' és un dels primers temes que va composar, a finals del 2014. D'estil rock, es tracta d'una cançó d'agraïment, dirigida a la gent que l'envolta, ja sigui la família, els amics o els companys. Salvat s'ha mostrat molt agraït i sorprès pel fet que, tot i que canta des de petit, hagi estat premiat per una de les primeres cançons que ha composat.