Publicitat
Publicitat

L’ENA i Sant Julià de Lòria renoven el contracte de col·laboració

El comú lauredià aportarà el seu teatre i farà les tasques de producció de la temporada

Per segon any consecutiu, Sant Julià de Lòria i l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) han signat un conveni de col·laboració perquè la 10a Temporada de teatre estreni obres al teatre lauredià. A més, el comú també s’encarregarà de realitzar les tasques de producció de l’ENA.

D’aquesta manera, segons ha ressaltat irònicament el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila, s’aporta “una ajuda humana i d’espais però no s’aporten diners, perquè no en tenim”. La fundació ENA està formada pel Govern, el comú de la Massana i la Fundació Crèdit Andorrà i disposa d’un pressupost de 53.000 euros, aportats pels tres impulsors de la fundació.

“La Massana té un teatre molt bonic però és petit i per això el teatre lauredià ens permet realitzar unes produccions de més grans dimensions”, ha indicat la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, després de signar el conveni. Arran de la col·laboració, les estrenes de la 10a temporada de l’ENA es realitzaran a la Massana i a Sant Julià, igual que l’any passat.

La ministra també ha explicat que, de cara a l’any vinent, buscaran establir convenis amb altres parròquies perquè “l’Escena Nacional d’Andorra esdevingui realment nacional”.