Publicitat
Publicitat

Rentat de cara a la Farga Rossell

S'enllesteixen les obres de rehabilitació, que han costat uns 25.000 euros

El Govern ha informat de la finalització de les obres de rehabilitació del Centre d'Interpretació de la Farga Rossell, que han tingut un cost aproximat de 25.000 euros i han consistit en la substitució i reparació de diverses estructures i materials oxidats, així com l'arranjament dels tancaments i els espais exteriors. D'aquesta manera, a partir d'aquest dilluns s'ha restablert l'obertura de l'accés normal a les instal·lacions de l'equipament museístic situat a la Massana.

Els treballs, que s'han finalitzat en els terminis previstos, han consistit en la substitució de certes peces sotmeses a un atac corrosiu uniforme de gran superfície i profunditat en el paviment, i els recobriments de les parets de xapa industrial d’acer. Així mateix, s’ha rentat d’òxids tota l’estructura metàl·lica de l’accés principal al recinte com és la plataforma i l’ascensor panoràmic.

També s’han substituït i reparat, respectivament, alguns vidres i ferramenta de moviment, maniobra i tancament de la zona. D’altra banda i en paral·lel, s’ha procedit a l'arranjament de part dels espais exteriors: cobertes inclinades de pissarra a la sala de treball i casa del factor, camins i mobiliari fix de pedra.