Reviure les experiències de l'EGB al Complex d'Encamp

Aquest divendres arriba el xou de l'humorista Jordi Merca i el músic Ivan Vilches

'Yo sobreviví a la EGB' arriba aquest divendres a la sala de festes del Complex d'Encamp per transportar al públic a la dècada dels anys 80 i recordar aquelles situacions rocambolesques que es vivien a l'escola. L'espectacle, a càrrec de l'humorista Jordi Merca i el músic Ivan Vilches, està pensat perquè el públic s'impliqui, participi i, sobretot, per arrencar uns quants somriures recordant la infància des que van anar a l'EGB. El xou donarà el tret de sortida a les 22 hores i està adreçat a un públic major de 18 anys.

Pel que fa a l'actuació, Merca ha confirmat que "aquest és el que es coneix com un espectacle de monòleg", agafant com a referència els anys 80 i 90, i compta amb actuacions musicals centrades en el pop rock espanyol d'aquestes dècades. Tanmateix, la participació del públic és directa, ja que hauran de superar un examen en directe i participar en un concurs de música tot just abans de cloure el xou. L'objectiu, per tant, "és veure el que recorda la gent de quan anàvem al cole" i passar una bona estona d'humor i música.

L'actuació arriba per primera vegada a Andorra i Merca ha indicat que "estem encantats d'anar allà on ens truquen". "Ens van oferir venir gràcies a la fama que està agafant l'espectacle", i la mostra de què "la gent s'ho passa bé", és que els artistes porten fins a 22 funcions consecutives penjant el cartell de 'sold out' al teatre Aquitània de Barcelona. Quant a Andorra, l'aforament està al 80% i tan sols hi ha unes 100 entrades disponibles. Per adquirir-les, cal adreçar-se a la pàgina oficial de compra.