Publicitat
Publicitat

'Ritmes' a l'agost a la plaça de la Rotonda

El Comú d'Andorra la Vella programa un cicle de concerts de diferents estils per "dinamitzar la zona" i crear una proposta lúdica més

'Ritmes Capital cultural', sota aquest títol ha programat el Comú d'Andorra la Vella un seguit de concerts que es duran a terme al llarg del mes d'agost a la plaça de la Rotonda. Es tracta d'una iniciativa que pretén "dinamitzar la zona" i alhora crear una oferta complementària en aquest cas a l'aire lliure, tal com ha explicat la consellera de Promoció Turística i Comercial del Comú d'Andorra la Vella, Mònica Codina. Pel que fa a la programació s'ha pensat en una oferta per a tots els públics.

Aquesta iniciativa tindrà lloc els dimarts i dijous a les 19.30 hores, encara en horari comercial, per tal que aquells que passegin per l'avinguda puguin gaudir d'una "proposta més", tal com ha comentat Codina. S'ha pensat en una programació "apta per a tots els públics" i per això hi haurà des de tango a swing, havaneres, rumba catalana o mariaxis, amb els quals comença, aquest dimarts mateix, el cicle. La intenció, segons el director artístic, Josep Maria Escribano, és que hi hagi una oferta tant per a aquelles persones que volen escoltar només la música i també perquè "es balli".

Així, la primera proposta és aquest dimarts amb el grup Semblanza, de marixis. I dijous 4 es podrà ballar amb l'Esbart Dansaire una proposta que, excepcionalment, tindrà lloc a les 20.30 hores. El 9 d'agost serà el torn d'Agustí Burriel que oferirà cançons de Frank Sinatra i l'11 es farà rumba catalana amb exmembres de Los Manolos. El 16 d'agost la cita serà amb el tango i el 18 amb el can can. El dia 23 es farà un recorregut pel món musical dels Beatles i el 24 hi haurà una orquestrina de ball. El 30 hi haurà havaneres i l'1 de setembre, Doble cara oferirà ball amb diferents temes d'orquestra.

La proposta té un cost de 16.000 euros i neix amb voluntat de continuïtat, tal com ha comentat Codina. S'hi instal·larà a la plaça un petit escenari i també cadires, per a aquells vulguin seguir els concerts asseguts.

Balanç positiu del tancament de l'avinguda

Pel que fa al tancament al trànsit de l'avinguda Meritxell entre carrer de la Unió i la Rotonda, Codina ha manifestat que "els imputs que hem rebut són bons" i que per tant, de moment, la valoració que en fan és "positiva".