Publicitat
Publicitat

Torna el Correllengua Nacional aquest cap de setmana

La primera jornada se celebrarà al Pas de la Casa, i la segona es traslladarà a Andorra la Vella

El proper divendres 16 d'octubre i dissabte 17 d'octubre tindrà lloc el Correllengua Nacional. La primera jornada se celebrarà al Pas de la Casa, i la segona l'acte es traslladarà a Andorra la Vella. El Correllengua Nacional és una eina per promocionar l'aprenentatge del català amb accions festives i transversals per a tots els públics.

L'any 2013 es va convertir el Correllengua en un esdeveniment nacional, aconseguint així que els ciutadans es facin seva la llengua catalana com a eina social, de millora personal, d’integració i de convivència. L'edició d'aquest any se celebrarà els propers 16 i 17 d'octubre al Pas de la Casa i a Andorra la Vella i proposa, d'una manera festiva, activitats per a totes les edats.

Divendres, al Centre d’autoaprenentatge de català del Pas de la Casa se celebraran diverses activitats, com el Joc Andorrà, a les 15 hores, els Jocs de Cucanya per a petits i joves, el campionat d'embarbussaments en català, un berenar popular i la lliga de Scrabble en català.

Dissabte, el Correllengua es traslladarà a Andorra la Vella, i començarà al Centre Cultural la Llacuna amb la projecció del film 'L'emperador i les seves bogeries'. Posteriorment, a la plaça del Consell General tindrà lloc el joc del Gran mapa d'Andorra i el torneig obert d'escacs, seguits del taller de gastronomia i literatura andorrana, el campionat d’embarbussaments en català, la lectura del manifest per la llengua, i els Jocs de Cucanya per a petits i joves.