Cultura 04/09/2020

Andorra participarà en la Setmana del llibre en català

Es farà al Moll de la Fusta de Barcelona entre el 9 i el 13 de setembre

Ana
1 min
La participació en la Setmana del llibre en català. / SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

Andorra la VellaEl ministeri de Cultura i Esports, a través de l’àrea de Lectura Pública i Biblioteques, ha fet saber aquest divendres a través d'un comunicat que participarà en la 38a Setmana del llibre en català que tindrà lloc del 9 al 13 de setembre del 2020 a Barcelona. Enguany, degut a la crisi sanitària, l’esdeveniment es trasllada al Moll de la Fusta, una ubicació que permet complir amb tots els protocols sanitaris i de seguretat.

La Setmana del llibre en català és una mostra que té per objectiu promoure la lectura i la venda de llibres en català. Enguany agruparà 224 expositors repartits en 66 mòduls; un 2,25% més d’expositors, en relació a l’edició del 2019. En trobareu més informació a www.lasetmana.cat. La participació a la Setmana agruparà sota el mateix estand, el número 60, el Govern d’Andorra, l’Associació d’Editors d’Andorra i l’Associació Llibre del Pirineu.

Els objectius de la presència d’Andorra a la Setmana són aixoplugar els editors andorrans i pirinencs, presentar les publicacions que directament o indirectament s’han fet per encàrrec o amb suport institucional i exposar, d’aquesta manera, una mostra del ventall cultural del Principat i del Pirineu. Els editors del país, els escriptors i les entitats i institucions que tenen producció editorial podran vendre les seves obres en el mateix estand, donant un relleu especial a les darreres novetats.

S’oferiran en total uns 150 títols, inclòs algun material amb un format diferent del llibre, com la revista Portella i la revista que edita Àgora Cultural cada any. La presència andorrana s’acompanya d’algunes activitats que tindran lloc en diversos espais entre el divendres 11 i el diumenge 13 de setembre.

stats