Cultura 10/07/2022

Bona afluència de públic al concert de l'orquestra simfònica d'Humanium

S'ha celebrat aquest diumenge a les 19 hores a l'auditori Claror i s'han venut unes 150 entrades

A. S. (ANA)
1 min
Concert de l'orquestra simfònica d'Humanium International University.

Sant Julià de LòriaL'orquestra simfònica d'Humanium International University ha ofert un concert inaugural aquest diumenge a les 19 hores a l'auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià. Cal recordar, que aquest juny la universitat de música i humanitats Humanium va anunciar que es traslladarà pròximament de la capital a Sant Julià de Lòria. Amb aquest motiu, la seva orquestra ha ofert aquest concert, en el qual s'han interpretat peces de Dvorak i Von Suppé, sota la direcció d'Álvaro Gómez. Un dels objectius del concert també és visibilitzar l'Associació de malalties minoritàries d'Andorra (AMMA) i tot el recaptat anirà destinat a l'associació. El cost de l'entrada del concert era de tres euros i se n'han venut al voltant d'unes 150.

La Humanium Symphony Orchestra, fundada el 2022, tenia previst fer una gran gira per la Xina, però el repunt de la Covid-19 al país asiàtic va fer que es posposés. D'aquesta manera, han estat fent una gira per territori espanyol que ha conclòs amb aquest concert a Sant Julià de Lòria.

L'orquestra es presenta com a referent simfònic que enforteix l'activitat musical de la parròquia i de la universitat. La banda musical està formada per una plantilla de més 60 músics europeus d'alta qualificació artística, comptant amb una àmplia col·laboració de futurs professors d'Humanium International University i músics professionals o en cursos de postgrau avançats.

stats