Publicitat
Publicitat

El cinema al carrer se suma als Vespres d'Estiu de Sant Julià

El concert del grup Via límit o l'actuació conjunta d'El Pont d'Arcalís i l'Esbart Laurèdia, plats forts del programa

Sant Julià de Lòria celebrarà aquest estiu la 14a edició dels Vespres d'Estiu, que enguany, com a novetat, incorporen sessions de cinema a la fresca que tindran lloc els dilluns, després de l'èxit assolit en la prova pilot que es va celebrar l'any passat.

També tindran continuïtat els dimecres dedicats a l'esport i els divendres centrats en les llegendes, que enguany porten com a títol 'Llegendes misterioses sota la llum de la lluna' tornaran a anar a càrrec d'Assumpta Mercader i acabaran amb una degustació de ratafia laurediana. A més una quinzena de restaurants col·laboren amb la iniciativa oferint menús especials per poder sopar abans de les actuacions, que tenen lloc a les 22 hores.

Els Vespres d'Estiu començaran el 6 de juliol amb la projecció de la pel·lícula 'Ocho apellidos vascos' i l'endemà tindrà lloc un dels plats forts, el concert del grup de pop-rock Via límit, en col·laboració amb l'emissora 40 principals. La consellera de Cultura, Maria Servat, també ha destacat la presència d'artistes del país i l'espectacle 'Pujant des d'Arsèguel, baixant a la Seu', a càrrec d'El Pont d'Arcalís i de l'Esbart Laurèdia. L'oferta musical, que tindrà lloc a la plaça Sant Roc i als jardins del Museu del Tabac, es completarà amb les actuacions del lauredià Jaime Aragón, The Hanfris Quartet, Quartet Pirineu i Dixie Mania.

De la seva banda, el conseller d'Esports, Oliver Alís, ha explicat que enguany serà la quarta edició dels Vespres d'Esports, i que s'han programat sessions de cardioboxing, sumba, activatoo i circuit metabòlic que tindran lloc a l'avinguda Rocafort.

Servat ha indicat que any rere any es va incrementant la participació als Vespres d'Estiu, i que l'any passat es va arribar a les 2.300 persones, una xifra que preveuen augmentar aquest estiu.