Cultura 11/12/2020

Circ de Nadal a Encamp

L'espectacle inclou acrobàcies, contorsionisme i malabars

Ana
1 min
El cartell de l'espectacle. / COMÚ D'ENCAMP

EncampEl comú d'Encamp oferirà aquest Nadal una proposta lúdica de circ, que comptarà amb diverses sessions d'acrobàcies, contorsionisme i malabars. La sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d'Encamp acollirà la proposta, que es programa amb l'objectiu de completar el cicle d'espectacles en l'àmbit cultural per a públic infantil que, segons indiquen des del comú, ha tingut "molt bona acollida aquest any, i que s'ha convertit en un atractiu de la parròquia i del país".

Durant els dies de les festes escolars de Nadal, des del dia 18 de desembre fins al 6 de gener, excepte el dia 24 de desembre, s'han programat sessions de matí (12 hores) tarda i vespre, depenent del dia, per tal de poder acollir el màxim d'assistents possible tenint en compte la capacitat limitada de l'espai al 30% per complir amb tots els protocols de seguretat i prevenció per la pandèmia.

La producció de l'espectacle d'acrobàcies i malabars va a càrrec d'Ángel Dias, provinent de circs dels països veïns, i Gatzara Espectacles. Al circ hi participen onze artistes damunt de l'escenari i la proposta ha guanyat un dels primers premis del Festival de Circ de Montecarlo i ha participat en el programa televisiu 'Got talent'.

L'espectacle, dirigit al públic infantil i familiar, tindrà un cost de dotze euros per adults i de vuit euros per als infants, i les entrades es podran comprar a través del web del comú a partir de dilluns 14 de desembre.

stats