L'exposició 'Ça chauffe pour la planète' s'allarga fins al 31 de desembre

Fins a la data han passat pel Museu de l'Electricitat més de 5.000 persones

Els visitants del Museu de l'Electricitat podran gaudir de l'exposició 'Ça chauffe pour la planète', de Cartooning For Peace, fins al pròxim 31 de desembre. La mostra es va inaugurar el 10 de gener i per una durada de sis mesos, però veient la bona acollida per part dels visitants, aquesta serà la segona vegada que s'allarga l'exposició, segons ha informat FEDA aquest dimecres a través d'un comunicat.

Fins a la data ja han passat pel museu més de 5.000 persones, de les quals més de 1.800 són escolars dels diferents sistemes educatius. L'objectiu de les tres entitats és continuar apropant aquesta exposició als ciutadans del país.

La mostra compta amb trenta dibuixos de premsa com a crit d'alarma sobre les qüestions ecològiques com el canvi climàtic, les conseqüències de les catàstrofes naturals i l'interès de les energies renovables amb un toc humorístic.

L'exposició es podrà visitar fins a la nova data en els horaris habituals dels museus, de dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30 hores i de les 15 a les 18.30 hores, i els diumenges i festius de 10 a 14 hores. L'entrada és gratuïta.