Cultura 17/04/2023

FEDA Cultura organitza un contacontes per celebrar sant Jordi i retre homenatge al Dia internacional de la mare terra

L'activitat és gratuïta, però l’aforament és limitat

ARA Andorra
1 min
Una imatge del cartell de l'espectacle.

Andorra la VellaFEDA Cultura organitza el pròxim diumenge, 23 d’abril, a les 11.30 hores al MW Museu de l’Electricitat, el contacontes 'Gotes de colors', de la mà d'Una maleta de contes. Amb aquesta acció, FEDA Cultura celebra sant Jordi alhora que ret un homenatge al Dia internacional de la mare terra, que se celebra cada any el 22 d’abril, i convida la societat a prendre accions urgents per la conservació del nostre planeta.

La història, adaptada del llibre d’Asha Miró, combina música, dansa i narració per explicar el viatge que empren la petita Nirina per trobar les gotes màgiques que faran que l’aigua torni a omplir el riu del seu poblat. A mesura que recorre diferents països, Nirina coneix gent divertida i interessant i aprèn les cançons que canten els infants de diferents indrets del món. Aquesta experiència li ensenya la importància de la diversitat, la cooperació i la cura del planeta, especialment la preservació de l’aigua.

Una maleta de contes és un projecte de l’Escola Líquid Dansa i La Moixera Educació Ambiental que neix amb l’objectiu d’unir cultura i educació per crear petits espectacles familiars amb missatge.

L'activitat és gratuïta, però l’aforament és limitat. Per tant, es recomana a les persones interessades reservar plaça trucant al telèfon 739 111 o enviant un correu electrònic a fedacultura@feda.ad.

stats