Publicitat
Publicitat

'La forma de les coses' arriba a Encamp de la mà de la Companyia Carbassó

La companyia va escollir la tragicomèdia de Neil Laboute, que va tenir una bona acollida l'any passat

 

La Companyia Carbassó torna a representar, aquest divendres, l’obra 'La forma de les coses', un text de Neil Laboute adaptat i dirigit per Alfons Casal. La funció tindrà lloc a la sala la Valireta d'Encamp a les 21.30 hores. La Companyia Carbassó compta amb quatre actors, dos dels quals són col·laboradors: Jonathan Jiménez, membre de la Companyia Estripagecs de la Seu d’Urgell, i Lluís Adran, antic membre de la companyia i actual integrant de la Companyia Lapsus Teatre d’Encamp. El repartiment el tanquen Iris Orriols i Naïma Fernàndez, membres de la companyia.

La companyia va escollir la tragicomèdia de Neil Laboute, que va tenir bona acollida i s’ha decidit tornar-la a repetir, per a tots aquells que no van poder gaudir-la ara fa un any, aquest cop, però, a Encamp.

La companyia ha estat assajant durant dos mesos per refrescar el treballat l’any passat. Amb aquest projecte vol donar a conèixer una cara diferent al públic, tant pel que fa l’estil de les obres representades (fins ara majoritàriament comèdies pures) com pel que fa la posada en escena.