Cultura 10/06/2020

La Fundació ONCA presenta un cicle de música a l'aire lliure pel juliol i l'agost

Seran actuacions de curta durada i tots els artistes hi estan convidats

Ana
2 min
El músic Joan Hernàndez. / FUNDACIÓ ONCA

Andorra la VellaLa Fundació ONCA, impulsada pel Govern d'Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, promou un cicle de música anomenat ON-Carrer, que es durà a terme els mesos de juliol i agost sota el lema, 'La música surt al carrer'. Aquest nou cicle d'estiu, que vol comptar amb la complicitat dels agents culturals de cada parròquia, estarà format per actuacions de curta durada d'entre 20 i 25 minuts a l'aire lliure, en espais pensats i adequats a cada proposta artística, segons explica la fundació en un comunicat. Així, cada grup participant farà 3 passis amb pauses de 15 a 30 minuts entre cada un. Quant al cicle, tindrà un 'casual' evitant la concentració de públic i afavorint la 'sorpresa' de trobar-se la música pels carrers.

Tal com comenta la fundació, hi són convidats tots els artistes que hi vulguin participar, tenint en compte que la formació ha de ser d'un màxim de tres components, tot i que es prioritzaran els solos i els duos. A més, el gènere musical és obert, hi podran participar artistes d'arts escèniques i les actuacions seran sempre en acústic. Segons Albert Gumí, comissari de la Fundació ONCA, ON-Carrer és una nova iniciativa que obre les portes i les finestres de l'art durant l'estiu. "És un cicle per gaudir de la música al carrer que prioritza els artistes del país i els músics vinculats a l'ONCA". Gumí també explica que aquesta proposta està oberta a tothom i per a tothom que té com a objectiu "col·laborar en la recuperació i la dinamització de l'activitat cultural del nostre país i apropar l'art i la cultura a la nostra societat".

Per poder-hi participar, cada artista o grup haurà de presentar la seva proposta indicant el títol, el programa, un breu comentari i algunes dades com per exemple la disponibilitat pels mesos de juliol i agost. Aquesta informació s'ha de presentar abans del 15 de juny al correu electrònic foncaproduccio@gmail.com o produccioonca@gmail.com. Amb les propostes, la fundació farà una selecció i més endavant presentarà un calendari.

stats