Cultura 22/09/2021

L'Hostal Cisco de Sans guanya el premi al millor 'Menú de Festa Major'

Arxiu ANA
2 min
La consellera de Turisme i Cultura, Maite Cano, la guanyadora del premi, Maria Rosa Riera, i la cònsol major de la capital, Rosa Ferrer, durant l'entrega dels premis.

Andorra la VellaFa 10 anys, el 22 de setembre de 2011, era notícia...

Els clients dels restaurants de la capital han adjudicat a l'Hostal Cisco de Sans el premi al millor Menú de Festa Major, i la seva propietària, Maria Rosa Riera ha recollit el guardó que li ha entregat la cònsol major, Rosa Ferrer, al Comú d'Andorra la Vella. La cònsol ha manifestat que en aquesta segona edició s'han incrementat notablement els establiments participants, i sobretot el nombre de menús venuts, que s'ha situat en els 800.

L'acte d'entrega de premis del concurs gastronòmic Menú de Festa Major, ha tingut lloc aquest dijous al matí al Comú de la capital. En primer lloc, la cònsol ha agraït la implicació dels establiments participants, i ha anunciat que les puntuacions que van posar els clients als restaurants on van menjar han estat notablement més elevades que en l'edició anterior.

Amb les puntuacions de tots els clients, s'ha determinat que el restaurant que va oferir el millor àpat va ser l'Hostal Cisco de Sans, i la seva propietària, Maria Rosa Riera, s'ha mostrat molt emocionada. Ha explicat que va oferir un menú compost per un aperitiu de productes típics del país, un primer plat de mil fulls de crema caramel·litzada amb foie, un segon plat de cua de vedella amb ceps i de postres una copa de crepè amb fruits vermells i compota de poma.

Durant les jornades, els clients que van aportar les seves puntuacions als restaurants també van entrar a formar part d'un concurs per rebre invitacions a Naturlàndia, Grandvalira, Vallnord, el Palau de Gel, els Hotels Plaza i Caldea. Aquest dijous s'ha celebrat el concurs i han sortit els set guanyadors, la majoria d'ells de fora del país.

La guanyadora del premi, Maria Rosa Riera, en saber que ha obtingut la millor puntuació.
stats