Publicitat
Publicitat

Les llegendes, protagonistes dels Vespres d'estiu a Sant Julià de Lòria

Els divendres d'agost es podrà gaudir del misteri amb l’actriu i titellaire Assumpta Mercader acompanyada pel duo Els Pardals

Els mesos de juliol i agost el comú de Sant Julià de Lòria ha fet una aposta per oferir diferents activitats amb els Vespres d’estiu, que van ser molt animats amb les sessions de cinema a la fresca, el microteatre i l’esport durant el mes de juliol. Divendres passat es va reprendre la 16a edició dels Vespres d’estiu amb les llegendes misterioses sota la llum de la lluna. Aquest divendres, tindrà lloc la segona visita itinerant de les quatre previstes. 

Així, durant el mes d’agost, tots els divendres es podrà gaudir de les llegendes a càrrec de l’actriu i titellaire Assumpta Mercader acompanyada pel duo Els Pardals, que tocaran temes d’Andorra i dels Pirineus en general amb l’acordió diatònic i la guitarra espanyola. La passejada acabarà amb la degustació de Ratassia de la Carmeta i coca. La representació de la setmana passada va comptar amb una assistència de 38 persones. 

A més, aquest dijous es realitzarà una visita nocturna amb sistema multimèdia al Museu del Tabac i, tot seguit, serà el torn del concert ‘La música de l’avantguarda’, a càrrec del quartet de corda Ensemble Ad Libitum. A l’últim, el dijous 17 d’agost es repetirà la sortida nocturna al museu i a continuació Araon Ribas i Josafat Larios oferiran un concert d’orgue i percussió.