Publicitat
Publicitat

"El llop no és tan dolent com el pinten"

L'ENA triomfa amb la proposta de l'espectacle 'Contes Salvatges', que divulga valors ambientals i el patrimoni cultural a través dels contes infantils, i ja pensa a repetir a altres indrets

La directora de l'Escena Nacional d'Andorra (ENA), Irina Robles, ha confirmat a l'ANA l'èxit d'assistència a l'espectacle 'Contes Salvatges'. Per a l'estrena de l'obra es van programar tres representacions aquest dissabte i diumenge, les quals han omplert l'aforament de l'espai destinat a l'esdeveniment a la Biblioteca Comunal de la Massana. Per aquest motiu Robles ha explicat que "ens agradaria fer-ho en altres espais, altres biblioteques o sales" i que a partir d'ara començaran les converses per buscar una continuació de l'espectacle amb més funcions.

'Contes Salvatges' és la segona proposta de l'any de l'ENA, la plataforma andorrana d'arts escèniques impulsada conjuntament pel Govern d'Andorra, el comú de la Massana i la Fundació Crèdit Andorrà. Es tracta d'un espectacle infantil amb direcció d'Ester Nadal i representació a càrrec de l'actriu Anna Frases, produït per la Moixera -el centre d'educació ambiental- i l'ENA, que ja havien col·laborat en altres experiències similars abans. Està destinat als infants a partir dels 5 anys, amb l'objectiu de transmetre valors mediambientals i parlar del patrimoni natural del Principat a través dels contes.

No obstant això, les tres representacions d'aquest dissabte i diumenge s'ha omplert de famílies acompanyant als més menuts, que no han deixat de parar atenció a les paraules i moviments de l'Anna Frases, amb un vestuari per a l'ocasió creat per l'Anna Mangot. Frases s'ha convertit en un llop per explicar el seu hàbitat a través de contes clàssics, com el de la Caputxeta Vermella, per exemple.

L'espectacle s'ha representat en un racó de la biblioteca adaptat a l'ocasió, i és per a aquest tipus d'espais no convencionals que ha estat pensat. En vista de l'èxit -Irina Robles ha qualificat de "molt bona xifra" els 300 assistents- es buscarà ara donar-li continuïtat a altres indrets.