Publicitat
Publicitat

El bo i millor del cinema infantil arriba aquest cap de setmana a Andorra

L'Andorra Kids' Film Festival arriba als dos dies forts del programa, en què ofereixen films i tallers per a tota la família als Cinemes Illa Carlemany

L’edició 2015 de l’Andorra Kids’ Film Festival ja s’ha acostat als escolars amb cinc dies de cinema destinats específicament a ells. Aquest cap de setmana, però, podran continuar gaudint dels curtmetratges del festival amb tota la família als Cinemes Illa Carlemany, amb una selecció dels treballs més premiats del 2015. A part de les projeccions de cinema per a un públic d’entre dos i dotze anys, se celebrarà una sessió especial amb l’equip d’Una Mà de Contes del Club Super3, un taller obert per fer un curtmetratge d’animació o la projecció de les oscaritzades 'El Rey León' i 'E.T. El Extraterreste'.

L’oferta ha estat creada, segons han explicat des de l’organització del festival mitjançant un comunicat, “amb l’objectiu que nens i pares gaudeixin del cinema, l’art i la tecnologia d’una manera original i innovadora”. Els Cinemes Illa i el Centre Comercial Illa Carlemany seran els espais on es podrà gaudir de totes les activitats. Les projeccions dels curtmetratges es realitzaran durant els matins del dissabte i diumenge en sessions classificades de manera orientativa per franges d’edat.

Durant la jornada del dissabte dia 3, els nens i nenes amb els pares també podran gaudir de tallers d’experimentació que estimulen valors com la imaginació, la diversitat o la cultura de l’esforç. Dos llargmetratges mundials “únics i transgeneracionals” seran els protagonistes de les projeccions de tarda de dissabte i diumenge: 'El Rey León' i 'E.T. El Extraterrestre'. Es complementa la programació d’activitats paral·leles amb un racó de lectura, titelles en anglès i contacontes. D’entre tots els curts que es projectaran el cap de setmana, s’escollirà el Millor Curt 2015.

El jurat serà presidit per l’actor, director i productor Isak Férriz, i el completaran la subsíndica general Mònica Bonell, el gerent dels Cinemes Illa Carlemany, Jordi Torres; Jessica Reynoso, del departament de Màrqueting, Comunicació i Qualitat de MoraBanc, i el gerent de la Companyia Andorrana d’Assegurances, Joan Santamaria.

Diumenge dia 4 d’octubre a la tarda, després de les projeccions, es durà a terme la cloenda de l’Andorra Kids’ Film Festival 2015. En l’acte s’entregaran els premis al Millor Curt 2015 i al Millor Curt de Medi Ambient i posteriorment s’oferirà un berenar per a tots els assistents que posarà el punt final a set dies de cinema i activitats on, com han descrit des de l’organització, “els nens i nenes, i la seva imaginació i creativitat hauran estat els protagonistes de la setmana”.