Cultura 25/10/2020

Naturlandia posa a la venda el forfet de temporada d’esquí de fons

Per primera vegada es podrà fer la sol·licitud en línia i s'ha previst una garantia de 'devolució Covid'

Ara
2 min
Esquí de fons de l’estació de La Rabassa. / NATURLANDIA

Andorra la VellaL’estació d’esquí de fons de La Rabassa prepara la temporada d’hivern amb un seguit de novetats per als usuaris. La primera de les accions és la posada a la venda del forfet de temporada d’hivern, que entre el 26 d’octubre i el 6 de novembre tindrà un preu promocional, amb un descompte del 15%. Aquest abonament inclou l’accés a les pistes d’esquí de fons de la Rabassa, als circuits de raquetes i al circuit d’esquí de muntanya, així com altres descomptes a establiments del país.

Per primera vegada el passi es podrà comprar a la web de Naturlandia, on els usuaris només han de lliurar virtualment els documents d’identitat a través d’un formulari. També es podrà fer la compra a l’estand situat al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria, durant aquest en període promocional. Un cop formalitzada l’operació, el forfet s’enviarà físicament a les llars, abans de l’obertura de l’estació. S'ha previst una garantia de devolució Covid, en el cas que l’estació tanqui per aquest motiu, o no s’hagi obert un mínim de dies.

El forfet de temporada de Naturlandia també estarà a la venda a partir d’aquest dilluns a un preu promocional. D’entrada, el passi val 100 euros per als adults, però s’han estipulat una sèrie d’avantatges i descomptes promocionals. Així, fins al dia 6 de novembre es pot adquirir amb un 15% de descompte general addicional mentre que també s’han contemplat descomptes per als residents i els infants.

Pel que fa als avantatges inclosos, destacar l’accés als 15 km de pistes d’esquí de fons, als circuits de raquetes de neu, així com al d’esquí de muntanya. A més, com a avantatges, els usuaris tindran un 5% de descompte als restaurants de l’estació, l'accés a les dutxes i als vestidors de la Cota 2000 de Naturlandia, 5 hores de pàrquing a illa Carlemany, descomptes a les benzineres Total, i 1 dia d’esquí a Vallnord Pal Arinsal.

stats