Cultura 01/12/2018

'Patatu' exhaureix les entrades

El musical infantil s'ha estrenat al Principat amb el pati de butaques ple

Ara Andorra
1 min
Moment de l'obra de teatre 'Patatu', aquest dissabte a Encamp. / T. N. (ANA)

EncampEl Patatu és un pallasso i pagès que al llarg de la trama té problemes perquè és una mica badoc. Al llarg de l'obra l'ha acompanyat el mag Martí, amic seu, que és qui ha posat seny. Entre els dos han esbrinat perquè a la vila de Patatum ha sortit el Sol quan li tocava a la Lluna. Una història "molt coral" que ha aterrat aquest dissabtes per primera vegada al Principat, a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.

L'espectacle ha exhaurit les entrades, amb una sala plena d'infants. "Ens fa molta il·lusió", ha explicat l'actor de la companyia Viu el teatre Moi Aznar, que interreta el paper protagonista, "perquè això vol dir que la gent ho rebrà amb moles ganes i nosaltres estem encantats". Amb la història, les nenes i nens es poden sentir identificats, ja que "el que posa el seny dels dos és el mag Martí, que és el nen".

L'obra 'Patatu' és una coproducció amb el Grec Festival Barcelona 2014 i va estar nominat al millor espectacle familiar als Premis Butaca 2016.

stats