El pavelló d'Andorra a la Biennal de Venècia, tancat per les inundacions

Després d'una primera estimació, les obres exposades de l'artista Philippe Shangti no estan malmeses ni han sofert cap dany important

La ciutat de Venècia ha viscut aquests dies un important episodi d''acqua alta' que ha provocat importants inundacions. De fet, tal com ha detallat el ministre portaveu, Eric Jover, ha estat el més important des de l'any 1966. A causa d’aquest fenomen meteorològic, l'organització de la Biennal de Venècia ha emès un comunicat on ha anunciat el tancament al públic aquest dimecres de l’exposició a l'espera de com evolucionen les condicions meteorològiques durant les properes hores. Aquesta decisió ha comportat, per tant, el tancament del pavelló d'Andorra a la Biennal.

Tal com informen des del Govern, seguint les recomanacions de l’organització, el pavelló d'Andorra, situat a la Pietà, ha decidit tancar al públic. Després d'una primera estimació, les obres exposades de l'artista Philippe Shangti no estan malmeses ni han sofert cap dany important. Tan aviat com es restableixi la normalitat, es durà a terme una valoració més exhaustiva per tal d’avaluar els efectes de la marea alta.

Es preveu que 58 edició de la Biennal d'Art de Venècia tanqui definitivament les portes el proper 24 de novembre.