Publicitat
Publicitat

La subtilesa i la força de Noa encisen l'Auditori Nacional

La cantant israeliana ha clausurat aquest divendres a la nit el 33è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà

La cantant israeliana Noa ha clausurat aquest divendres a la nit el 33è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà davant un Auditori Nacional ple a vessar –les entrades es van esgotar fa dies-. Durant el concert, l'artista ha combinat la veu i la percussió i ha presentat el seu darrer àlbum, titulat 'Love Medicine', un disc amb clares influències musicals dels anys seixanta i amb inspiració d'artistes com Paul Simon, Joni Mitchell o Leonard Cohen.

El nombrós públic aplegat a l'Auditori Nacional, doncs, ha pogut gaudir de la subtilesa, però també de la gran energia de l'artista, que ha estat acompanyada de Gil Dor a la guitarra. Abans de començar el concert, Noa ha volgut dirigir-se al públic en català per lloar la pau d'Andorra, en contraposició amb la situació de tensió permanent que viu el seu país, Israel, agreujada especialment les darreres setmanes. En aquest sentit, ha demanat als andorrans que preservin aquest caràcter i els ha recomanat que "no doneu mai la pau per assegurada".