Cultura 02/12/2023

Venudes totes les entrades de l'espectacle 'Buffa!!!', de la companyia Bada Botó

Una de les particularitats d’aquesta obra és la seva duració, que depèn de la participació del públic

Melània Vinyals
1 min
L'espectacle infantil 'Buffa!!!'.

Andorra la VellaL’espectacle infantil 'Buffa!!!' de la companyia Bada Botó, en el marc del projecte educatiu de la Fundació ONCA, emprada pel Govern i Creand Fundació ha omplert el Teatre Comunal d’Andorra la Vella, assolint un èxit de venda d’entrades en els dos passis que han ofert, a les 11 i a les 12 d’aquest matí de dissabte.

L’espectacle, de música i dansa “és una funció participativa, pensada perquè les famílies interactuïn amb els actors i les diferents arts que es desenvolupen a l’escenari”, ha explicat Anna Vega, cocreadora de l’espectacle. L’argument de l’obra gira entorn de les aventures d’un follet “una mica trapella” i evoluciona dins d’un bosc recreat per l’atrezzo “on ens presentarà els seus amics i hi trobarem moltes sorpreses”, ha afegit Anna Vega.

La música ha estat el fil conductor d’aquest espectacle no verbal, interpretada en directe per Anna Vega (piano, clarinet, flauta de bec i percussió corporal), Marta Canellas (violoncel), Xavier Jo (percussió corporal) i Marisa Badia (flauta). Als quatre músics els ha acompanyat la ballarina Laura Bataller, intèrpret del follet Nap Buf, protagonista de l’espectacle.

Una de les particularitats d’aquesta obra és la seva duració, que depèn de la participació del públic, com ha remarcat Anna Vega: “Si ens trobem amb una audiència molt participativa, l’espectacle s’allarga uns 40 minuts; en canvi, si la gent no interactua tant ens quedem al voltant de mitja hora. Ens adaptem sempre a la participació dels espectadors”.

El projecte educatiu 2023 de l’ONCA conclou amb l’espectacle 'Buffa!!!', creat per transmetre valors a través de la música, el moviment i l’experiència artística que aporta aquesta obra sensorial.

stats