Andbank obre les inscripcions per a les pràctiques remunerades d’estiu i de llarga durada

Els terminis per presentar la candidatura són el 6 i el 30 d’abril, respectivament

Andbank ha obert les inscripcions, per quart any consecutiu, per realitzar les pràctiques remunerades a aquells estudiants interessats en obrir-se camí dins del sector bancari. Més de 100 estudiants han participat en els tres primers anys del programa de pràctiques emmarcat dins l’Andbank Trainee Program. Per quart any consecutiu, Andbank aposta de nou pel jove talent, oferint la possibilitat de participar en el programa que els permetrà integrar-se a un equip de professionals de diferents departaments de serveis centrals i oficines de l’entitat, així com a les seves filials a l’estranger, amb l’objectiu de conèixer el funcionament del món laboral bancari i guanyar. Gràcies a aquestes estades formatives, els joves candidats obtenen una experiència pràctica que complementa la seva formació per aconseguir un currículum més sòlid en el moment d’incorporar-se al mercat laboral. Així mateix, es pretén ajudar-los en l’orientació, l’aprenentatge i la preparació per a la seva carrera professional.

Els joves estudiants, d’entre 18 i 25 anys, tenen l’opció d’adherir-se a l’Andbank Trainee Program, tant per realitzar pràctiques d’estiu durant els mesos de juliol i agost com per realitzar una pràctica de llarga durada d’entre 6 i 12 mesos. Per les dues modalitats, hi ha la possibilitat de realitzar les pràctiques a la matriu a Andorra (en aquest cas, serà requisit obligatori disposar de la nacionalitat andorrana o ser resident al Principat) o a qualsevol de les filials estrangeres d’Andbank.

Els requisits principals per presentar la candidatura són tenir la condició d'alumnes de segon any en estudis superiors (actualment matriculats); preferència per als graus especialitzats en Administració d’Empreses, Economia, Matemàtiques, Física o Enginyeria, Dret o Psicologia; tenir entre 18 i 25 anys; ser andorrà o resident a Andorra (requeriment per al programa de pràctiques d’estiu); es valorarà el domini de l’anglès; capacitat de treballar en un equip, iniciativa, responsabilitat i polivalència; i participació limitada a dos anys consecutius. Les persones interessades en el programa d’estiu hauran d’enviar la seva candidatura (CV, carta de motivació i expedient acadèmic) abans del 6 d’abril, i pels interessats/des en el programa anual el termini serà fins el 30 d’abril.