Andorra Telecom aposta pels músics andorrans

La melodia de la trucada en espera del 115 és el tema' 'Lee Marvin' del grup Hysteriofunk

Andorra Telecom s’ha proposat difondre el talent del país. La primera acció ha estat apostar per música de compositors andorrans com a melodia de les trucades en espera al servei d’atenció al client 115, gràcies a la col·laboració amb l’Associació de Músics d’Andorra (ASMA).

Concretament, s’està utilitzant el tema 'Lee Marvin' de la banda de rock Hysteriofunk per “amenitzar” els segons d’espera quan els usuaris truquen a la companyia. El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha indicat que cal aprofitar i donar rellevància al talent musical del país: “La producció dels músics d’Andorra és de gran qualitat i creiem que la companyia pot contribuir a difondre i popularitzar les seves composicions”. La intenció de l’empresa, a més, és de renovar aquesta sintonia cada any: “La idea és que la melodia canviï periòdicament, de manera que puguem donar visibilitat al màxim nombre de compositors andorrans”.

Per la seva banda, Oriol Vilella, president de l’ASMA i membre dels Hysteriofunk, ha mencionat que estan encantats amb l’acció d’Andorra Telecom: “Des del primer moment ens va agradar molt la iniciativa i tant de bo moltes més empreses agafin aquest exemple d’apostar pels músics del país”. Segons ha indicat Vilella, totes les accions destinades a donar rellevància a la música feta a Andorra “són d’agrair. No és fàcil aconseguir seguidors i totes les accions orientades en aquest sentit són importants”. L’empresa de telecomunicacions acostuma a encarregar temes musicals produïts ‘ad hoc’ a Andorra però amb aquesta acció vol donar rellevància a peces d’artistes del país ja produïdes.