Publicitat
Publicitat

Andorra Telecom té un valor patrimonial de 317 milions d'euros

Calia fer un primer balanç dels actius i passius de la societat per complir amb la llei de creació de la mateixa entitat

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres el decret d'adscripció i aportació de béns, drets i obligacions a la societat pública Andorra Telecom. Segons la llei de creació d'aquesta, cal fer un primer balanç dels actius i passius de la societat. Així, es determina que el valor total del patrimoni d'Andorra Telecom SAU és de 317 milions d'euros. El següent pas és la constitució́ formal de la societat, prevista per al proper 23 de juny.

La llei de creació de la societat pública Andorra Telecom SAU dóna sis mesos al Govern per constituir-la. Abans, però, cal fer un primer balanç dels actius i passius de la societat que té en compte els béns de domini públic (edificis i terrenys que no es poden vendre sense que el Consell General els desafecti) i la resta de béns de l'entitat que s'aporten al patrimoni.

Entre els primers s'inclouen els terrenys de la caserna de bombers, que són cedits per construir l'edifici 'The Cloud'. Així, el valor patrimonial establert és de 317 milions d'euros.