Publicitat
Publicitat

Arcalís tanca la temporada 2015-16 amb un resultat d'explotació positiu de 200.000 euros

L'estació gira la tendència negativa dels últims anys i confia mantenir resultats el proper hivern i estiu

La temporada 2015-16 de l'estació d'Ordino-Arcalís, comptant hivern i estiu, s'ha tancat amb xifres positives. Així s'ha informat i aprovat aquest dimecres al matí durant al Consell d'Administració de Secnoa. Els resultat d'explotació, abans d'imputar amortitzacions i el cànon anual que l'estació ha de pagar al Comú d'Ordino, és de 200.000 euros positius, tal com ha informat el cònsol major, Josep Àngel Mortés.

Es tracta d'una "molt bona notícia" ja que s'ha aconseguit canviar la tendència després d'anys de resultats negatius. El propi Mortés ha recordat que la temporada 2014-2015 el resultat va ser de gairebe 800.000 euros de pèrdues. Feia molts anys que no es donava aquesta situació, i el cònsol confia a mantenir-la també aquesta temporada que tot just comença. "Esperem seguir en positiu", ha recalcat.

Els resultats definitius de la temporada passada arriben amb cert retard, després d'un problema amb els servidors que controlen totes aquestes dades. Aquests servidors, controlats per una empresa externa, van caure al maig. De fet, el Comú ha pactat amb l'empresa una indemnització de 40.000 euros per aquest fet, que la Corporació cobrarà amb hores de feina.