Publicitat
Publicitat

Daniel Armengol i Gerard Cadena s'incorporen al Comitè Executiu de la Cambra de Comerç

Aquest dimarts s'han elegit disset nous membres del Ple de la Cambra així com sis representants del Comitè Executiu

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis ha renovat bona part dels membres del seu Ple i també del Consell Executiu. En el primer cas, han anat a eleccions disset dels trenta representants, mentre que en el segon s'han renovat sis dels vuit membres. D'aquests sis, quatre repetien, mentre que dos han entrat nous. Es tracta de Daniel Armengol, que és el nou vicepresident d'Indústria i de Gerard Cadena, que és el tresorer adjunt.

Els mandats de la Cambra són de sis anys, però els estatuts estableixen que cada tres s'han d'anar renovant part d'aquests òrgans. Els seus representants es poden presentar a la reelecció sempre que no superin els dos mandats consecutius.

En el cas dels sis membres que han estat reelegits, aquests han estat Miquel Armengol com a vicepresident de Comerç, Jordi Davant com a vicepresident de Serveis Turístics, Xavier Serra com a tresorer i Josep Maria Mas com a vocal. Els dos únics membres que no anaven a eleccions eren el vocal Josep Maria Betriu i el mateix president, Marc Pantebre.

Precisament el president ha valorat positivament el fet que dues noves persones hagin accedit al Comitè Executiu. Pantebre ha assegurat a l'ARA Andorra que "és una bona senyal el fet que entri gent nova i que s'impliqui".