Autocars Nadal i Assandca gestionen 579 viatges gratuits per tractaments oncològics

La iniciativa suposa un estalvi pels pacients en els costos dels desplaçaments

Autocars Nadal i l'Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) han signat aquest dijous la renovació d'acord que permet oferir de manera gratuïta el transport als pacients que s'hagin de desplaçar a Barcelona per rebre tractament oncològic. Aquest servei, que es va establir ara fa quatre anys, durant el 2018 va gestionar 579 viatges, mentre que el 2019, fins a la data d'avui, s'han fet 400 trajectes. Durant l'acte de renovació, Josep Maria Saravia, president d'Assandca, ha destacat que "els usuaris agraeixen el fet de tenir al seu abast aquest tipus de serveis", i ha afegit que al ser gratuït, "els suposa l'estalvi d'una despesa prou important com és el viatge".

Per a Bartomeu Gabriel, director d’Autocars Nadal Sau, "aquesta col·laboració amb Assandca, a banda de generar valor a l'empresa, té la visió de liderar canvis en diferents àmbits de la nostra societat". Gabriel ha anunciat també que "tots els vehicles disposen de tots els elements necessaris per al benestar dels usuaris". A banda, ha recordat que els acompanyants dels pacients tenen al seu abast un descompte del 20% en el preu del bitllet, per tal d'ajudar-los a "passar millor els durs tractaments que comporta aquesta malaltia".

Per poder fer ús d'aquest servei, cal que l'interessat s'adreci a Assandca per fer la sol·licitud del viatge i l'entitat gestionarà tot el procés amb Autocars Nadal i l'assessorarà amb els tràmits requerits per la CASS.