Publicitat
Publicitat

La defensa dels accionistes de BPA critica la manca de diàleg del Govern i de l'INAF

L'advocat de la família Cierco manté que encara que no hi ha un decret d'espoliació dels accionistes, aquests no disposen d'informació ni participen en la cerca d'una sortida per a l'entitat que salvaguardi la situació dels clients i els treballadors

El representant legal de la majoria d'accionistes de BPA, Jaume Bartumeu, ha criticat aquest dilluns l'acció "unilateral" del Govern per buscar una sortida a la situació del banc. Bartumeu lamenta que després d'haver contactat amb l'Executiu i amb l'INAF per expressar la "disponibilitat total" dels accionistes per trobar una solució conjunta no hagin rebut resposta. L'objectiu, ha reiterat, és preservar la integritat dels clients, els treballadors i del patrimoni de l'entitat "per aquest ordre".

L'advocat de la família Cierco ha manifestat que és "paradoxal" que quan parlen amb responsables de Govern o de l'INAF neguen el que va sortint a la premsa espanyola i mantenen que no hi ha cap interessat en adquirir l'entitat. Amb tot, encara que no existeix un decret d'espoliació envers els accionistes, aquests segueixen sense tenir informació directa sobre el futur de l'entitat, ha reclamat.

Bartumeu ha afirmat que és una situació "molt preocupant" i que "cada hora va a pitjor" perquè "els interessos dels dipositants estan més malmesos".

Per això, l'advocat de la majoria d'accionistes del banc reafirma la voluntat de diàleg amb les autoritats per salvaguardar els interessos sobretot dels clients i dels treballadors i encara que no renuncien a futures mesures legals, ara per ara, mantenen i insisteixen en l'oferiment inicial.