Publicitat
Publicitat

La Batllia admet a tràmit la demanda dels Cierco contra l'INAF

També s'obre la porta a totes les persones amb interès directe a adherir-se a la demanda

La Batllia ha admès a tràmit la demanda presentada pels accionistes majoritaris de Banca Privada d'Andorra (BPA) contra les mesures cautelars que va prendre el Consell d'Administració de l'INAF els dies 10 i 11 de març, que corresponen a la decisió d'intervenir l'entitat i de cessar el seu Consell d'Administració.

Tal com publica aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), la demanda va a nom d'Higini Cierco, Ramon Cierco, Ricard Climent, Frederic Borràs i Joan Pau Miquel, cinc dels de set membres que formaven la cúpula de BPA abans que esclatés l'escàndol. Tal com ja va anunciar l'advocat dels germans Cierco, Jaume Bartumeu, els accionistes majoritaris troben "sobredimensionades" les mesures cautelars, ja que van tenir un efecte perjudicial per a l'entitat, que fins llavors gaudia d'unes ràtios de solvència i liquiditat per sobre de les requerides legalment.

L'admissió a tràmit de la demanda, que ha acordat el Tribunal de Batlles de la secció administrativa, va acompanyada d'un avís per emplaçar les persones que tinguin interès directe per presentar-se com a adherents en la demanda dels accionistes majoritaris de Banca Privada d'Andorra.

Etiquetes