Publicitat
Publicitat

El CDI amb França entrarà en vigor l'1 de juliol

Es tracta del primer Conveni per evitar la doble imposició que entra en vigor per a Andorra

França ha notificat aquest dilluns mitjançant el dipòsit del seu instrument de ratificació, l’acompliment dels procediments establerts en la seva legislació interna, per a l’entrada en vigor del Conveni entre Andorra i la República Francesa per evitar les dobles imposicions i prevenir l’evasió i el frau fiscals en matèria d’impostos sobre la renda. En aquest sentit, el Govern assenyala que entrarà en vigor el proper dia 1 de juliol del 2015. Es tracta del primer Conveni per evitar la doble imposició que entra en vigor per a Andorra.

El CDI amb França va ser signat a París el 2 d’abril del 2013 entre el ministre de Finances, Jordi Cinca, i el ministre francès d’Economia i Finances, Pierre Moscovici, i la seva ratificació ja va ser aprovada pel Consell General en la seva sessió de 9 d’octubre del 2014.

El Govern recorda que aquest Conveni reprèn en gran part, les disposicions contingudes en el model de l’OCDE, generalment acceptades per tots els estats, i alhora inclou les particularitats d’Andorra i França. El seu objectiu és garantir un marc de seguretat jurídica per al conjunt dels sectors econòmics, per facilitar el desenvolupament del sector dels serveis i per donar el procés d’obertura econòmica del país.