Publicitat
Publicitat

La Cambra de Comerç i l'Ambaixada Francesa col·laboraran per impulsar activitats amb component econòmic

Marc Pantebre ha informat l'ambaixadora francesa de l'augment d'empreses gales interessades en invertir a Andorra

El president i la directora de la Cambra de Comerç, Marc Pantebre i Pilar Escaler, han mantingut aquest dimecres una trobada amb l'ambaixadora francesa, Ginette de Matha, en la qual han acordat col·laborar en l'organització d'activitats amb component econòmic, més enllà dels actes culturals que impulsa l'ambaixada. Tal com ha explicat Pantebre, la intenció és impulsar activitats similars a les jornades gastronòmiques celebrades recentment buscant la implicació d'importadors de productes gastronòmics o de vins. En aquest sentit, la Cambra s'ha posat a disposició de l'ambaixada per poder posar en contacte els empresaris relacionats amb la matèria de l'activitat.

D'altra banda, des de la Cambra de Comerç han informat l'ambaixadora que cada cop hi ha més empreses franceses que s'interessen per venir a invertir a Andorra, arran de l'aprovació del conveni de doble imposició. Amb tot, Pantebre ha reconegut que la crisi de BPA està "alentint lleugerament" l'arribada d'inversió estrangera en general, perquè els possibles inversors estan a l'espera del que passarà.

Finalment, el president de la Cambra ha informat que la delegació d'empresaris francesos que visitarà Andorra amb el primer ministre Manuel Valls –i que va ser anunciada pel cap de Govern– està prevista per abans de l'estiu. A més, Pantebre ha indicat que ja s'està treballant per fer venir una delegació d'empresaris també de Migdia-Pirineus. L'objectiu de tot plegat és donar a conèixer el país, ja que "Andorra és una gran desconeguda sobretot a França".