Congressos i reunions d'alt nivell aplegaran enguany més de 25.000 persones

L'assemblea anual dels membres de l'Andorra Convention Bureau celebrada aquest dijous preveu uns 600 esdeveniments

Durant el 2017 Andorra acollirà diferents congressos, reunions i trobades internacionals d'alt nivell. En aquest sentit, enguany s'obtindran alguns resultats destacables fruit dels contactes professionals que l'Andorra Convention Bureau (ACB) ha anat realitzant al llarg dels últims anys, tal com s'ha destacat en l'assemblea anual que aquest dijous han celebrat que els membres de l'ACB. En conjunt, aquests congressos i els 600 esdeveniments que es preveu que es realitzin a Andorra aquest 2017 mouran més de 25.000 persones al llarg de l’any. Entre els congressos que tindran lloc enguany a Andorra en destaquen el 68è Congrés Mundial de la Fiabci (del 23 al 28 de maig), i una reunió de l'OSCEPA i el congrés i la gala anual de la FIM, que tindran lloc a la tardor.

Durant el 2017 es continuaran realitzant accions de promoció i comercialització per posicionar Andorra com a destinació per organitzar esdeveniments sobretot als mercats espanyol i francès. En concret, l'estratègia proposada es basa en l'organització de 'workshops', viatges de familiarització ('FAM trips'), assistència a fires sectorials (EIBTM a Espanya i Top Resa a França), creació de nous materials de promoció amb un catàleg d'incentius i també, formació continuada dels membres de l'ACB. A més, a França s'ha engegat una col·laboració amb una agència especialitzada en turisme de negocis per impulsar els contactes i incrementar l’activitat en aquest mercat.

A nivell intern, entre les accions previstes per enguany cal mencionar la realització de trobades amb diferents col·legis professionals del país per exposar-los el projecte de l'ACB perquè els membres d'aquests col·lectius també tinguin present Andorra per organitzar-hi trobades, reunions o incentius. L'any 2016 s´ha tancat amb la incorporació de quatre nous socis a l'ACB i en total, ja hi formen part 31 empreses.