Publicitat
Publicitat

"Contribuirem a reconstruir la reputació d’Andorra com a un gran centre financer europeu"

El nou conseller delegat de Vall Banc, Christoph Lieber, assegura que vol fer que l'entitat sigui la més respectada d'Andorra en el sector de banca privada

Després que el Govern acceptés l'oferta de JC Flowers per a l'adquisició del 100% de les accions de Vall Banc el passat abril, la compra va ser aporvada per l'INAF l'1 de juliol i la transacció es va completar el passat 14 de juliol. Ara la nova entitat inicia els seus plans per a millorar el posicionament en el mercat, i l'eficiència i qualitat de servei al client en el negoci de banca privada, i per això s'ha nomenat a Christoph Lieber nou conseller delegat, a la vegada que Cándido Romero ha estat designat director financer de l’entitat.

El nou conseller delegat ha expressat el seu desig de fer de Vall Banc "l’entitat més respectada d’Andorra en el sector de banca privada, no només des del punt de vista econòmic, sinó sobretot en termes de transparència, integritat, compliment legal i servei al client". En aquest sentit, ha afegit que "contribuirem a reconstruir la reputació d’Andorra com a un gran centre financer europeu. Crec que això és essencial per al veritable èxit i el creixement continu del nostre banc”.

Nous acords amb proveïdors internacionals de patrimonis i actius

Pel que fa a accions concretes, Lieber vol establir acords de cooperació amb proveïdors internacionals de referència en la gestió de patrimonis i actius, a més de reforçar l’àrea de banca privada digital. “La utilització dels processos d’inversió més sofisticats i la implementació dels serveis en línea més avançats oferirà noves oportunitats als nostres clients”, ha dit Lieber a través d'un comunicat.

Nascut a Suïssa, Christoph Lieber va ser conseller delegat de St. Galler Kantonalbank Deutschland AG i, anteriorment, va ser responsable de les activitats onshore i offshore d’UBS a diversos països. De la seva banda, Cándido Romero, d’origen espanyol i luxemburguès, va ser director de Finances i Gestió de Riscos de l'entitat alemanya de banca privada Hauck & Aufhäuser.