DA manifesta el seu suport a l'actuació del Govern en l'afer BPA

Els futurs consellers, en un comunicat, han defensat que el camí a seguir és el de la transparència i la confiança

Els càrrecs electes de Demòcrates per Andorra, en representació de tots els membres de DA, han mostrat l'"absolut suport" a la tasca que està fent el Govern en l'afer BPA. Els futurs consellers, en un comunicat, han defensat que el camí a seguir és el de la transparència i la confiança que "estan demostrant i transmetent l’Executiu i les altres institucions de l’Estat".

Els membres electes de DA han declarat que aquesta confiança s’ha de transmetre a la ciutadania, als treballadors de BPA i als clients de l’entitat bancària, així com a tot el sector financer del país. Els càrrecs electes de Demòcrates per Andorra han manifestat que Andorra sempre ha estat compromesa amb la bona conducta i l’ètica del sector financer. En aquest sentit han recordat que fa 35 anys ja es va impulsar un codi ètic contra el blanqueig de capitals, i a més s’ha recordat que Andorra ha adaptat les legislacions als estàndards marcats pels organismes internacionals com l’OCDE i el Moneyval.

Els electes de DA s’han mostrat convençuts que des de les institucions, des dels partits i la ciutadania s’ha de defensar Andorra i s’ha de donar suport a l’actuació "responsable" de l’Executiu per demostrar que "som un exemple a seguir". Els futurs consellers de Demòcrates per Andorra s’han solidaritzat i han felicitat els treballadors de l’entitat bancària andorrana, "que estan garantint el bon funcionament del banc i lluiten dia a dia per mantenir l’estabilitat i la reputació de la plaça financera andorrana".