Publicitat
Publicitat

Decomissats més de 1.700 paquets de tabac en deu intervencions

Set de les intervencions van tenir lloc a la duana de la Farga de Moles i les altres tres a l'aeroport Lleida-Alguaire

La Guàrdia Civil ha realitzat aquest passat cap de setmana deu intervencions en matèria de contraban, que han suposat el decomís de 1.780 paquets de tabac ros i 3.250 grams de picadura de tabac, tot valorat en 7.428 euros. Set de les intervencions van tenir lloc a la duana de la Farga de Moles i les altres tres a l'aeroport Lleida-Alguaire.

En les intervencions a la duana es van decomissar 1.730 paquets de tabac ros de contraban, valorats en 6.558 euros. Una de les actuacions més importants es va realitzar cap a les dues del migdia del dissabte, quan es van localitzar 485 amagats en els forats naturals del motor d'un turisme, valorats en 1.985 euros.

D'altra banda, aquest diumenge es van decomissar 3.250 grams de picadura de tabac i 50 paquets de tabac ros de contraban procedent d'Andorra, valorats en 869 euros, durant les inspeccions realitzades al punt de facturació d'equipatge de l'aeroport Lleida-Alguaire. Per quest motiu es va inculpar tres persones de nacionalitat anglesa quan es disposaven a embarcar en un vol amb destinació a Manchester.

Per tot plegat es van aixecar les corresponents actes de decomís de contraban, i la mercaderia decomissada va quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.