Publicitat
Publicitat

Desfibril·ladors a les oficines de Crèdit

L’objectiu és certificar-se com a empresa cardioprotegida i poder oferir una ràpida actuació en cas de parada cardíaca

Crèdit Andorrà ha instal·lat aparells desfibril·ladors automàtics (DEA) a tota la xarxa d’oficines amb l’objectiu de certificar-se com a empresa cardioprotegida i poder oferir una ràpida actuació en cas de parada cardíaca. L'entitat emmarca aquesta iniciativa dins de les polítiques de prevenció i seguretat física per als clients i empleats de l’entitat.

S’han col·locat desfibril·ladors a les onze oficines així com en els espais i edificis més concorreguts, com són la tercera planta del Crèdit Centre, l’edifici administratiu, el centre de servei d’oficines i L’espai, perquè puguin ser utilitzats amb rapidesa en cas de necessitat, ja que actuar en els deu minuts posteriors a la crisi cardíaca és decisiu.

Paral·lelament, s’han realitzat formacions als empleats en l’ús de l’aparell. Així, l’entitat està preparant treballadors en cada oficina, diplomats en primers auxilis per la Creu Roja, per tal de poder oferir ajuda en cas de necessitat i de poder realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar si s’activa el protocol.

Els desfibril·ladors automàtics (DEA) es troben a l’interior d’una caixa transparent senyalitzada, són fàcilment identificables i estan preparats per donar una resposta àgil i eficaç.