Garantida l'arribada de carburant al país, segons l'AIDCA

Recorden que les benzineres han de funcionar amb 'autoservei' per garantir la seguretat dels treballadors

L’ Associació d’Importadors i Distribuïdors de Carburant d’Andorra, l’AIDCA, ha enviat aquest dijous un missatge de tranquil·litat a la ciutadania assegurant que continuen “treballant sense interrupció per aprovisionar de carburant les estacions de servei, amb la finalitat d’abastir els serveis d’emergència i la població”, així com també han garantit el repartiment de gasoil de calefacció a domicili.

Les empreses associades han recordat que les estacions de servei han de funcionar en aquests moments en mode ‘d’ autoservei’ com a mesura imprescindible per evitar la transmissió de la Covid-19, i han posat sobre la taula la importància del personal que “està al front de les botigues de les benzineres ja que depèn d'ells que aquests punts de venda funcionin amb normalitat”.

També han advertit que algunes estacions de servei, per la seva dimensió i funció, restaran tancades al públic però continuaran complint la missió d’ emmagatzemar carburant. Han assegurat que “aquesta mesura també ens permetrà preservar personal per afrontar situacions sobrevingudes”.

L’AIDCA ha conclòs el seu comunicat mostrant el seu suport al Govern i a la ciutadania en aquests moments de dificultat.