El Govern i FEDA presentaran accions de lluita contra el canvi climàtic i d'estalvi i eficiència energètica a la Fira d'Andorra la Vella

La companyia sortejarà sis abonaments de Cicland i una bicicleta elèctrica

El ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i Forces Elèctriques d'Andorra (FEDA) presentaran durant la Fira d'Andorra la Vella, que se celebrarà entre el 26 i 28 d'octubre, les accions de lluita contra el canvi climàtic. L'objectiu és acostar a la ciutadania els efectes i les mesures per fer front al canvi climàtic, en un estand amb informació útil sobre el tema.

Els materials utilitzats per a la fabricació de l'estand seran reciclats i, un cop finalitzi la Fira, la major part del material serà reutilitzat i la resta es reciclarà. A dins, els visitants podran fer un recorregut interactiu on trobaran informació sobre els impactes del canvi climàtic a Andorra, l'estalvi, l'eficiència energètica i les fonts d'energia sostenible. Així, podran conèixer les causes i les fonts emissores dels gasos d'efecte hivernacle que contribueixen al canvi climàtic i les principals fites històriques a Andorra i al món sobre la matèria. Tanmateix, es detallaran els plans i programes d'ajuts per a la rehabilitació del parc immobiliari (Renova), per a la promoció d'energia sostenible (Engega i Feda solucions) i la implantació del servei públic de bicicleta elèctrica compartida (Cicland).

FEDA també exposarà als visitants els nous productes i serveis impulsats a través de Feda Solucions i Feda Ecoterm, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels usuaris respectant el medi ambient. A més, entre les persones que passegin per l'estand se sortejaran cada dia dos abonaments anyals de Cicland i una bicicleta elèctrica diumenge a les set de la tarda.