Publicitat
Publicitat

El Govern assegura que encara no hi ha una decisió presa

Malgrat els rumors sobre una liquidació ordenada de BPA, fonts del Govern han assegurat a l’ANA que encara s'està treballant sobre el futur de l'entitat i que també hi ha sobre la taula opcions “híbrides”

Fonts del Govern han assegurat a l’ANA aquest diumenge al matí que és “impossible confirmar la liquidació de la BPA perquè, en realitat, encara no s’ha pres una decisió” sobre el futur de l’entitat, en referència a la informació publicada pel mitjà espanyol ‘El Confidencial’. Així ha reconegut l’Executiu que sobre la taula hi moltes possibilitats que s’estan barallant i que, fins i tot, inclouen “solucions híbrides”, les quals podrien suposar que alguna altra entitat es quedés amb una part del negoci de BPA i una altra part es nacionalitzés o es liquidés.

De qualsevol manera, l’Executiu insisteix que “s’està fent el possible per salvar el màxim” per les complicacions associades al que podria ser el tancament del tercer banc del Principat. A més, el Govern d’Andorra treballa amb peus de plom, conscient que aquest és un moment clau per al “futur del país” i que qualsevol dada que ara comuniqui pot canviar la situació dràsticament i fer que es generalitzi una situació d’incertesa, en un sector on, com s’ha insistit tant aquests dies, la confiança ho és tot.

Les converses del més alt nivell continuen, doncs, fins al punt que el Govern encara no s’ha decidit a recórrer a la que podria ser una solució d’últim recurs com la liquidació.