Publicitat
Publicitat

El Govern entrega a les forces polítiques l'esborrany de la llei per a la liquidació de BPA

El Govern s'ha reunit un cop més amb les forces polítiques i amb l'ABA durant tres hores

Els representants de les forces polítiques electes a les darreres eleccions generals, així com els representants de l'ABA, s'han reunit un cop més amb el Govern, aquest dijous, a l'entorn de la situació de Banca Privada d'Andorra (BPA). La trobada ha tingut lloc des de les 17 hores fins a les 20 hores, i l'Executiu ha donat l'esborrany del projecte de llei que ha de permetre la liquidació de BPA als representants de les altres forces polítiques. Durant la trobada s'han comentat el text, entre altres qüestions, però no ha transcendit el contingut de les converses.

La solució per a BPA haurà de passar per l'aprovació del projecte de llei que ha entregat el Govern aquest dijous a les forces polítiques, i que aquestes estudiaran conjuntament amb els seus grups. Així, s'han donat cita, novament per aquest divendres. El text s'hauria d'entrar per la via de l'extrema urgència la setmana que ve perquè pugui ser aprovat el més aviat possible.

Durant aquest dijous, a més, membres del FinCEN han estat a Andorra per analitzar les mesures preses per l'INAF després de l'anunci del Tresor dels Estats Units declarant l'entitat BPA de preocupació de primer grau.