Publicitat
Publicitat

La CNMV intervé la societat del grup BPA Interdin

La societat de valors espanyola del grup BPA ha bloquejat el reemborsament de saldos a l'espera dels interventors

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha confirmat la intervenció de la societat del grup BPA, Interdin amb efecte al dia d'avui. En el marc de les actuacions dutes a terme en relació al concurs de creditors de Banco Madrid, la CNMV ha acordat la intervenció de Banco Madrid Gestión, Sociedad Gestora de Instituciones de Inversión Colectiva i de l'empresa de serveis d'inversió Sociedad de Valores.

La societat de valors Interdin, del grup BPA, havia anunviat, aquest dilluns, que havia sol·licitat la seva intervenció a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) i que ha bloquejat el reemborsament de saldos de clients a l'espera de les instruccions d'interventors. Tal com ha comunicat la mateixa societat, no es permet l'obertura de noves posicions, i els clients que en tenen obertes tenen l'opció de tancar-les directament.

Interdin Bolsa Sociedad de Valores és filial del Banco Madrid, i ha sol·licitat la seva intervenció a causa de la situació de la seva matriu, per preservar els saldos dels seus clients. A l'espera que es faci efectiva la intervenció, la societat ha bloquejat els reemborsaments i ha impedit l'obertura de posicions en els comptes dels seus clients.

L'equip d'Interdin ha manifestat que "només podem dir que tractarem de gestionar aquesta desgraciada situació de la manera més diligent possible" i que atendran els clients en tot moment per qualsevol dubte o pregunta.

Etiquetes