Publicitat
Publicitat

Més futbol i nou paquet per veure el MoraBanc dins l'oferta de Som Televisió

Andorra Telecom està treballant per incloure durant els propers mesos els canals Nonstop People, Iberalia, així com més canals de la TDT espanyola i francesa

L’oferta televisiva de Som Televisió canviarà a partir d’aquest mes de setembre seguint la tendència per alinear-se amb el seu proveïdor de continguts Movistar+. Tots els abonats al paquet de Futbol estrenaran la temporada amb totes les competicions, inclosa la Champions. A més, també es preveu la incorporació de dos nous canals com són Atreseries i France 4, que se sumen als temàtics AMC, Crimen e Investigacion i Sundance TV, disponibles des d’aquest mes d’agost. Destaca, igualment, la reestructuració de l’oferta d’esports amb els paquets Futbol i Deportes, així com la possibilitat de descarregar continguts per ser visionats offline de Movistar+ multidispositiu, l’antic Yomvi.

Amb la nova programació, que estarà disponible a partir d’aquest setembre, el paquet Futbol esdevé l’oferta més completa per als apassionats d’aquest esport, ja que podran gaudir de tots els partits de les principals competicions de futbol del món. Tot i que el preu d’aquest paquet serà de 25 euros, IGI a part, durant els mesos de setembre i octubre els abonats gaudiran d’una promoció que els permetrà mantenir el preu a 20 euros. A més, els clients del paquet Premium, que inclou el paquet Futbol, no veuran incrementat el preu. Tots els usuaris que ho desitgin podran personalitzar el seu paquet contractant només beIN Sports, amb la Champions, l’Europa League i 8 canals ocasionals BeIN Max, per 8,95 euros al mes, IGI a part.

D’altra banda, l’actual paquet Deportes desapareixerà i es dividirà en el paquet Motor i el paquet Seleccion Deportes, que aglutinarà els canals Movistar Deportes 1 i 2, Eurosport 1 i 2, Movistar Golf i 6 canals ocasionals MultiDeportes per 10 euros al mes, IGI a part. També a partir de setembre, els aficionats que vulguin seguir veient els partits del Morabanc Andorra per la televisió hauran de contractar el paquet Selección Deportes. La temporada passada, i de manera excepcional, Andorra Telecom va habilitar el dial 279 per retransmetre a tots els clients de Movistar+, sense cap cost, els partits de l’equip que va tornar a aconseguir la permanència a la primera divisió. Aquest any, Andorra Telecom oferirà, amb el paquet Selección Deportes, tots els partits de la Liga Endesa, inclosos els partits del Morabanc Andorra

Els locals públics també veuran com varia l’oferta que concentrarà la lliga espanyola de futbol en el nou canal La LIGATVBAR (dial 208). Aquesta canal emetrà tots els partits de La Liga Santander i de segona divisió, a més dels partits de la Copa del Rey. Els partits de segona divisió que es solapin amb partits de primera s’emetran al canal ocasional LIGATVBAR1 (dial 209). L’abonament dels locals públics no varia i seguirà sent de 179 euros al mes, IGI a part. Els dials 208 i 209 s’activaran el 26 d’agost, i l’abonat haurà tan sols d’apagar i encendre el descodificador.

Andorra Telecom està treballant per incloure durant els propers mesos els canals Nonstop People, Iberalia, així com més canals de la TDT espanyola i francesa.